Drumlessen & tarieven

Drumles

Elke drumles worden diverse technieken en ritmes geoefend en neemt Gerard alle oefeningen stapsgewijs met je door. De lessen worden 1 op 1 gegeven, dus niet met meerdere leerlingen tegelijk.

Naast de reguliere wekelijkse lessen bestaat er de mogelijkheid om de techniek en het spelen te oefenen. Tijdens het oefenen kun je uiteraard gebruik maken van de aanwezige audio- en videoapparatuur. Zo kun je tijdens het spelen inspiratie opdoen.

Je kunt in overleg kiezen voor drie lestijden/tarieven:

  • 30 minuten les per week – €   86,00 per maand
  • 45 minuten les per week – €   105,00 per maand
  • 60 minuten les per week – € 123,50 per maand

De drumlessen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen van beginners tot gevorderd niveau.

Aanmelden voor drumles

Drumles cadeau

Laagdrempelig kennismaken met drummen. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen: geef een (of meer) drumlessen cadeau!

Geef drumles cadeau

Betaling drumles

De bedragen zijn inclusief BTW. Drumlessen worden in principe wekelijks gevolgd. Het lesgeld kan je per maand, per half jaar of per jaar vooraf voldoen. Dit kan contant bij aanvang van de eerste les of je zorgt ervoor dat het lesgeld overgemaakt is voor de betreffende lesperiode. Het lesgeld is inclusief schoolvakanties.

Betalingsgegevens
Postbank IBAN: NL58INGB0008414793
t.n.v. Drummers Place
Lodewijk van Deysselhove 38
3438 HS Nieuwegein

Onder vermelding van de betreffende lesperiode en als je gebruik maakt van telebankieren, vergeet dan ook niet je naam- en adresgegevens te vermelden!

Let op! Betaal je een half jaar vooruit dan krijg je 5% korting. Bij vooruitbetaling van een jaar is de korting maar liefst 10%.